EDarling

Översikt:

eDarling vänder sig specifikt till singlar som söker äkta kärlek och ett seriöst långvarigt förhållande.
Bakom sidan står en av världens ledande partnerförmedlare, Affinitas GmbH, som startades i Berlin 2008.

Deras koncept kan sammanfattas som vetenskaplig matchmaking, där du baserat på din personlighetsprofil och sökkriterier får partnerförslag som du verkligen passar ihop med – för vad kan vara viktigare för ett välfungerande förhållande, än en partner som man både har mycket gemensamt med, och som kan komplettera en där det behövs?
Därtill har de ett supertrevligt kundservice-team som du enkelt kan kontakta för råd och hjälp, dejtingtips eller säkerhetsfrågor.

BESÖK eDarling

 eDarlings mål är att vara nummer ett när det kommer till att matcha singlar för seriösa förhållanden, samt att erbjuda en välfungerande produkt tillsammans med högklassig kundservice och säkerhet.Att de lyckats med detta, förstår man då man ser den mängd certifieringar och utmärkelser som eDarling mottagit över hela Europa.Själva menar de dock att det bästa sättet att mäta deras framgång, är och förblir alla de par som träffat varandra via sidan, och alla de medlemmar som tack vare eDarling var dag tar de första nervkittlande stegen i ett nytt förhållande.

Användarvänlighet och säkerhet:

När du registrerar dig fyller du i ett omfattande personlighetstest, och resultatet från detta utgör sedan själva grunden för hur dina partnerförslag tas fram. Sidan i sig är lättöverskådlig, erbjuder alla nödvändiga funktioner när det kommer till kommunikation, profilgestaltning, foton, app, etc.
Förutom att upptäcka dina matchningars texter och bilder, kan du även läsa deras personlighetsprofiler – vilket kanske kan ge en extra inblick om vem det är som faktiskt döljer sig bakom profilen.
eDarling fokuserar stenhårt på seriositet och sina medlemmars säkerhet – alla profiler kontrolleras både manuellt och automatiskt, och de jobbar aktivt med att hålla oseriösa användare borta.
Skulle problem någonsin uppstå, så har de ett mycket kompetent och trevligt kundservice-team, som alltid är beredda att svara på frågor och funderingar.

BESÖK eDarling