Review - Our Time

Översikt


Den här dejtingsajten har som mål matcha användare med en potentiell partner. Vid registrering får användarna besvara ett antal frågor som används för att fylla i deras dejtingprofiler. Det fina är att du kan välja att uppge så många eller så få detaljer du vill, och det går alltid att lägga till mer information i profilen i efterhand. 


Potentiella matchningar väljs baserat på deras profiler och sökningen kan förfinas med flera parametrar såsom avstånd och ålder.

 

Användbarhet

Trots den enorma mängden information som kan rymmas inom en profil är uppgifterna strukturerade på ett sådant sätt att användarens viktigaste information visas först med möjlighet att gräva djupare i detaljerna. Filosofin att endast visa den viktigaste informationen genomsyrar sajten. 


Det är lätt att göra val på sajten då användaren alltid har tillgång till lämpliga verktyg utan att överväldigas av valmöjligheter. Utöver sajtens layout är även färgsättningen och sajtens känsla framtagen för att ge en positiv användarupplevelse.

 

Användarbas

En av de bästa sakerna med den här sajten är att det finns väldigt många användare och att variationen är stor. Det innebär att det finns bra möjligheter för alla att hitta en matchning så småningom. 


Det innebär även att matchningarna är bättre eftersom det är möjligt att fokusera sökningen på personer man delar så många intressen med som möjligt.

BESÖK Ourtime